Γεύση & Απόλαυση

Στο Φύsea δεν υπάρχουν εντάσεις. Όλα συνδυάζονται σε μια αρμονία εμπνευσμένη από το τοπίο και αποτυπωμένη στην ουσία της ολοήμερης διασκέδασης. Προσβάσιμο σε όλους, ιδιαίτερο και αυθεντικό, όπως ακριβώς και η ίδια η φύση της περιοχής της Αχαΐας.

Το γράμμα Φ ως το παγκόσμιο σύμβολο της χρυσής τομής εκφράζει με επιτυχία όλα όσα έχει να προσφέρει αυτός ο νέος τόπος συνάντησης. Μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, το Φύsea σας μεταφέρει σε μια καλοκαιρινή εμπειρία που θέλετε να ζήσετε ξανά και ξανά.

Snacks

Απολαύστε μια ποικιλία από νόστιμα σνακ στο Fysea. Ιδανικό για να το απολαύσετε ανάμεσα στις βουτιές σας στη θάλασσα ή ως ελαφρύ γεύμα με το ποτό σας, το μενού των σνακ μας προσφέρει μια ποικιλία από δελεαστικές επιλογές.

Κρασιά

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η πλούσια λίστα κρασιών που επιμελήθηκε ο σομελιέ Άγγελος Αγγελόπουλος, με τον ελληνικό αμπελώνα και ιδιαίτερα τα οινοποιεία της Αχαΐας που έχουν να προσφέρουν ειδικές ετικέτες και μοναδικές ποικιλίες. Ό,τι κι αν επιλέξετε, ο συνδυασμός των γεύσεων είναι μια εμπειρία που θα σας εντυπωσιάσει.

Cocktails

Όλα τα κοκτέιλ της ημέρας έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στις στιγμές που θα ζήσετε στο Fysea. Από ειδικά aperitivo μέχρι δροσερά signature mixes, η πλευρά του drinking του χώρου είναι μια απόλαυση που συνοδεύεται από up lifting καλοκαιρινούς ήχους μέχρι afro house ρυθμούς και πολλά άλλα

Δημιουργήστε αγαπημένες αναμνήσεις

Δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις με φόντο το εκπληκτικό τοπίο του Φύsea

Μετάβαση στο περιεχόμενο